Brunch de duminică: rinichi diavoli pe pâine prăjită
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 242 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper crăpat, rinichi de miel, sare kosher și piper crăpat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brunch De Duminică: Pâine Prăjită Franceză La Cuptor Cu Afine, Brunch de duminică: pâine prăjită cu marmeladă Kumquat și brânză de capră, și The Nasty Bits: Rinichi Diavoliți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați zgârierea și membrana internă din fiecare rinichi cu un cuțit ascuțit sau foarfece de bucătărie.
Combinați făina, sarea, piperul și cayenne pe o farfurie și amestecați bine. Înveliți fiecare rinichi în amestec de făină și agitați bine pentru a elimina excesul.
Încălziți o tigaie mare la foc mare și adăugați unt. Odată ce untul s-a topit, adăugați rinichii și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Întoarceți fiecare rinichi și maro pe cealaltă parte, aproximativ 2 minute.
Adăugați muștar, Worcestershire și stoc la tigaie, amestecând pentru a combina ingredientele. Fierbeți rinichii până se termină, aproximativ 2 minute.
Scoateți rinichii la placa de tăiere și lăsați să se odihnească. Odată ce stocul s-a îngroșat, scoateți tigaia de pe foc și gustați pentru condimentare, adăugând mai multă sare și piper, dacă este necesar. Feliați fiecare rinichi în trei bucăți și puneți-l pe pâine prăjită.
Se servește stropit cu sos și acoperit cu pătrunjel tocat.