Brunch De Duminică: Pâine Prăjită Franceză Cu Vanilie Bourbon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați brunch-ul de duminică: toastul francez de vanilie Bourbon. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $3.03 pe portie. Această masă de dimineață are 556 calorii, 12g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 42 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, Cinamon măcinat, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Brunch De Duminică: Pâine Prăjită Franceză La Cuptor Cu Afine, Brunch de duminică: rinichi diavoli pe pâine prăjită, și Brunch De Duminică: Omletă Franceză De Țară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți un platou rezistent la cuptor sau o foaie de copt cu un suport de răcire deasupra acestuia în cuptor și porniți cuptorul la 200 F.
Combinați laptele, smântâna, ouăle, extractul de vanilie, păstăia și semințele, scorțișoara și bourbonul într-un vas larg și superficial (o farfurie de plăcintă funcționează excelent)
Încălziți o tigaie mare din fontă sau antiaderentă sau o grătar la foc mediu-mic timp de un minut sau 2, apoi ungeți tigaia cu o linguriță sau mai mult de unt sau, dacă preferați, ulei. Când untul începe să sfârâie (sau, dacă înlocuiți uleiul, când alunecă ușor dintr-o parte în alta), întoarceți căldura o atingere.
Înmuiați pâinea în aluat, acoperind ușor fiecare parte, apoi scuturați ușor orice exces de aluat și puneți pâinea bătută direct în tigaia preîncălzită. Gatiti toastul francez 5-6 minute in total, rastoarna o data sau de doua ori, pana se rumeneste.
Transferați loturile finite de pâine prăjită pe platoul din cuptor. Repetați cu feliile de pâine rămase, adăugând mai mult unt sau mai mult ulei în tigaie, după cum este necesar. Puneți farfuriile de servire în cuptor pentru a se încălzi înainte de a adăuga ultimul aluat în tigaie.
Puteți servi imediat pâinea prăjită franceză sau o puteți ține până la 30 de minute fără nicio degradare majoră a calității.
Se servește cu sirop de arțar încălzit.