Brunch de duminică: prăjituri de Crab cu maioneză de lămâie
Duminică Brunch: prăjituri de Crab cu maioneza de lamaie ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 50 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 371 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 120 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cutii de 25 de uncii de carne de crab, gălbenuș de ou, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Brunch De Duminică: Prăjituri Cu Cartofi, Brunch De Duminică: Prăjituri Simple De Pește, și Brunch de duminică: Bebeluși olandezi cu zahăr de lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Combinați carnea de crab forfetară, 1/2 cană pesmet, ou, șalotă și condimentați cu sare și piper, apoi amestecați până se combină bine. Împărțiți amestecul în 8 porții de dimensiuni egale și acoperiți cu pesmetul rămas. Ungeți o foaie de copt, așezați prăjiturile de crab pe tavă și puneți-le la cuptor timp de 15 minute sau până când prăjiturile de crab sunt setate.
Bateți gălbenușul de ou până la o culoare mai deschisă. Se amestecă treptat în ulei puțin câte puțin până se adaugă tot uleiul și se formează o emulsie.
Bateți sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Serviți prăjituri de crab cu o păpușă de maioneză și o salată ușor îmbrăcată.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.