Brunch de duminică: prăjituri de Crab cu maioneză de lămâie

Brunch de duminică: prăjituri de Crab cu maioneză de lămâie
Duminică Brunch: prăjituri de Crab cu maioneza de lamaie ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 50 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 371 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 120 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cutii de 25 de uncii de carne de crab, gălbenuș de ou, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Brunch De Duminică: Prăjituri Cu Cartofi, Brunch De Duminică: Prăjituri Simple De Pește, și Brunch de duminică: Bebeluși olandezi cu zahăr de lămâie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Combinați carnea de crab forfetară, 1/2 cană pesmet, ou, șalotă și condimentați cu sare și piper, apoi amestecați până se combină bine. Împărțiți amestecul în 8 porții de dimensiuni egale și acoperiți cu pesmetul rămas. Ungeți o foaie de copt, așezați prăjiturile de crab pe tavă și puneți-le la cuptor timp de 15 minute sau până când prăjiturile de crab sunt setate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Carne De Crab ForfetareCarne De Crab Forfetare
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
CrabiCrabi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Bateți gălbenușul de ou până la o culoare mai deschisă. Se amestecă treptat în ulei puțin câte puțin până se adaugă tot uleiul și se formează o emulsie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
EmulsiiEmulsii
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Bateți sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Serviți prăjituri de crab cu o păpușă de maioneză și o salată ușor îmbrăcată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
CrabiCrabi

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista