Brunch de duminică: pește prăjit și Yucca

Brunch de duminică: pește prăjit și Yucca
Brunch de duminică: pește prăjit și Yuccan este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 688 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.98 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Un amestec de sare kosher și piper crăpat, oțet, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Brunch De Duminică: Hash De Pește, Brunch De Duminică: Prăjituri Simple De Pește, și Duminică Brunch Caserola.

Instrucțiuni

1
Cojiți yucca și tăiați-o în bucăți de aproximativ 1 inch lățime, 4 inci lungime, dacă este posibil. (În caz contrar, folosiți-vă judecata cu privire la dimensiunea bucăților de yucca.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManiocManioc
2
Se pune într-o oală mare cu apă clocotită și se gătește până se înmoaie, aproximativ 30 de minute. Odată ce yucca este gătită, așezați pe un prosop de hârtie și lăsați să se usuce cât mai mult posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
ManiocManioc
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Împărțiți peștele în bucăți de dimensiuni uniforme și înveliți în făină condimentată cu sare și piper; apoi se acoperă cu ou, apoi cu făină de porumb. Repetați cu piesele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Combinați toate ingredientele pentru sosul verde și bateți pentru a combina. Condimentează după gust cu sare. Dacă aveți un robot de bucătărie, acesta este un loc minunat pentru a-l folosi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Preîncălziți cuptorul la minim.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Adăugați ulei în oală. Uleiul ar trebui să vină cu cel puțin trei centimetri în sus pe partea laterală a oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Încălziți uleiul la foc mare la 380 de metri pătrați F. Asigurați-vă că yucca este complet uscată ștergând cu un prosop de hârtie, apoi adăugați câteva bucăți în oala cu ulei, asigurându-vă că nu supraaglomerați oala. Lucrând în loturi mici, gătiți yucca și păstrați cald în cuptor. Repetați cu pește, gătind până când făina de porumb se rumeneste pe fiecare parte, aproximativ 4 minute pe fiecare parte, asigurându-vă încă o dată că nu supraaglomerați oala. Odată ce yucca și peștele sunt gătite, serviți fierbinte cu sos verde, bere și pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
ManiocManioc
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista