Brunch de duminică: pește prăjit și Yucca

Brunch de duminică: pește prăjit și Yucca
Brunch de duminică: pește prăjit și Yuccan este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 688 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.98 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Un amestec de sare kosher și piper crăpat, oțet, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Brunch De Duminică: Hash De Pește, Brunch De Duminică: Prăjituri Simple De Pește, și Duminică Brunch Caserola.

Instrucțiuni

1
Cojiți yucca și tăiați-o în bucăți de aproximativ 1 inch lățime, 4 inci lungime, dacă este posibil. (În caz contrar, folosiți-vă judecata cu privire la dimensiunea bucăților de yucca.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManiocManioc
2
Se pune într-o oală mare cu apă clocotită și se gătește până se înmoaie, aproximativ 30 de minute. Odată ce yucca este gătită, așezați pe un prosop de hârtie și lăsați să se usuce cât mai mult posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
ManiocManioc
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Împărțiți peștele în bucăți de dimensiuni uniforme și înveliți în făină condimentată cu sare și piper; apoi se acoperă cu ou, apoi cu făină de porumb. Repetați cu piesele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Combinați toate ingredientele pentru sosul verde și bateți pentru a combina. Condimentează după gust cu sare. Dacă aveți un robot de bucătărie, acesta este un loc minunat pentru a-l folosi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Preîncălziți cuptorul la minim.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Adăugați ulei în oală. Uleiul ar trebui să vină cu cel puțin trei centimetri în sus pe partea laterală a oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Încălziți uleiul la foc mare la 380 de metri pătrați F. Asigurați-vă că yucca este complet uscată ștergând cu un prosop de hârtie, apoi adăugați câteva bucăți în oala cu ulei, asigurându-vă că nu supraaglomerați oala. Lucrând în loturi mici, gătiți yucca și păstrați cald în cuptor. Repetați cu pește, gătind până când făina de porumb se rumeneste pe fiecare parte, aproximativ 4 minute pe fiecare parte, asigurându-vă încă o dată că nu supraaglomerați oala. Odată ce yucca și peștele sunt gătite, serviți fierbinte cu sos verde, bere și pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
ManiocManioc
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista