Brunch de duminică: PBRJ (unt de arahide și jeleu de rubarbă)
Brunch de duminică: PBRJ (unt de arahide și jeleu de rubarbă) este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan condiment. O porție conține 418 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,02 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Un amestec de suc de lămâie, pectină pudră, rubarbă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Unt de arahide glazurat și gogoși de jeleu...cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă, Brunch De Duminică: Tort Cu Unt Lipicios St. Louis, și Brunch De Duminică: Unt De Portocale Și Clătite De Hrișcă.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați rubarba, 2 căni de zahăr și sucul de lămâie. Se dă la frigider peste noapte într-un recipient bine acoperit.
A doua zi, aduceți amestecul de rubarbă-zahăr la fiert într-o cratiță mică. Reduceți căldura și fierbeți timp de aproximativ 5 minute.
Într-un castron mic, combinați pectina și zahărul rămas de linguriță și temperați-l adăugând cantități mici de amestec de rubarbă fierbinte și amestecându-l rapid.
Adăugați acest lucru la restul de rubarbă, readuceți cratița în aragaz și aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc și se toarnă într-un recipient curat cu capac. După ce s-a răcit, închideți capacul și păstrați-l la frigider până la 2 săptămâni.