Brunch de duminică: PBRJ (unt de arahide și jeleu de rubarbă)

Brunch de duminică: PBRJ (unt de arahide și jeleu de rubarbă)
Brunch de duminică: PBRJ (unt de arahide și jeleu de rubarbă) este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan condiment. O porție conține 418 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,02 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Un amestec de suc de lămâie, pectină pudră, rubarbă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Unt de arahide glazurat și gogoși de jeleu...cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă, Brunch De Duminică: Tort Cu Unt Lipicios St. Louis, și Brunch De Duminică: Unt De Portocale Și Clătite De Hrișcă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați rubarba, 2 căni de zahăr și sucul de lămâie. Se dă la frigider peste noapte într-un recipient bine acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
A doua zi, aduceți amestecul de rubarbă-zahăr la fiert într-o cratiță mică. Reduceți căldura și fierbeți timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se ia de pe foc.
4
Într-un castron mic, combinați pectina și zahărul rămas de linguriță și temperați-l adăugând cantități mici de amestec de rubarbă fierbinte și amestecându-l rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
PectinăPectină
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați acest lucru la restul de rubarbă, readuceți cratița în aragaz și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
6
Se ia de pe foc și se toarnă într-un recipient curat cu capac. După ce s-a răcit, închideți capacul și păstrați-l la frigider până la 2 săptămâni.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista