Broșe de pui cu ceapă la grătar

Broșe de pui cu ceapă la grătar
Broșe de pui cu ceapă la grătar este un aperitiv care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10 g de proteine , 4 g de grăsime și un total de 87 de calorii . Pentru 74 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 9 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 16 minute . Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July . Dacă aveți la îndemână sos teriyaki, piper, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 41% . Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Broșele la grătar , Broșele de pui și Kaboburile de ciocolată cu dip de iaurt .

Instrucțiuni

1
Pulverizați un grătar cu spray de gătit antiaderent, neinflamabil. Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați usturoiul, sosul de soia, sucul de lămâie, sosul teriyaki, uleiul de măsline, sosul Worcestershire, piperul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 CmPiept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 Cm
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Adăugați puiul. Sigilați punga și lăsați-l la rece timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
4
Scurgeți puiul, aruncând marinada. Așezați puiul pe frigărui. Aranjați frigăruile pe grătar și puneți la grătar până când puiul este gata, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Prăjiți ceapa verde până se rumenește, aproximativ 1 minut pe fiecare parte. Aranjați ceapa verde pe un platou de servire. Acoperiți cu puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 16 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista