Broșe de pui cu ceapă la grătar

Broșe de pui cu ceapă la grătar
Broșe de pui cu ceapă la grătar este un aperitiv care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10 g de proteine , 4 g de grăsime și un total de 87 de calorii . Pentru 74 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 9 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 16 minute . Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July . Dacă aveți la îndemână sos teriyaki, piper, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 41% . Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Broșele la grătar , Broșele de pui și Kaboburile de ciocolată cu dip de iaurt .

Instrucțiuni

1
Pulverizați un grătar cu spray de gătit antiaderent, neinflamabil. Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați usturoiul, sosul de soia, sucul de lămâie, sosul teriyaki, uleiul de măsline, sosul Worcestershire, piperul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Adăugați puiul. Sigilați punga și lăsați-l la rece timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4
Scurgeți puiul, aruncând marinada. Așezați puiul pe frigărui. Aranjați frigăruile pe grătar și puneți la grătar până când puiul este gata, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Prăjiți ceapa verde până se rumenește, aproximativ 1 minut pe fiecare parte. Aranjați ceapa verde pe un platou de servire. Acoperiți cu puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 16 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista