Brownies dublu de ciocolată
Brownies cu ciocolată dublă este o rețetă americană care servește 8. Pentru 32 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 175 de calorii, 2 g de proteine și 10 g de grăsime per porție. Un amestec de zahăr, ciocolată, nuci pecan și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 15%. Rețete similare includ Brownies dublu cu ciocolată, Brownie dublu cu ciocolată și Brownie dublu cu ciocolată.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea mică sau într-o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde, topește ciocolata și untul neîndulciți; se amestecă până la omogenizare.
Într-un castron mic, combinați oul și zahărul. Se amestecă amestecul de ciocolată și se amestecă bine. Se amestecă nucile.
Se întinde într-un 8-in uns. x 4 inchi. tavă pentru pâine.
Se presara cu chipsuri de ciocolata.
Coaceți la 350° timp de 15-18 minute sau până când scobitoarea iese curată. Se răcește pe un grătar.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Brownies. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Barefoot Bubbly Pink Moscato cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bubbly Pink Moscato]()
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finalul cremos și suculent!