Brownies De Sticlă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Brownies-urile din sticlă. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 242 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare de linguriță redusă, extract de vanillan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort de morcovi copt într-un vas de sticlă de 8 cm de 12 cm, Adânc Fel De Mâncare Negrese, și Brownies De Vase Adânci Făcute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți un vas Pyrex pătrat de 8 inci și tapetați cu o fâșie de pergament, astfel încât brownies-urile să poată fi scoase din pan.In o cratiță medie, topiți ușor untul.
Adăugați apa și ambele zaharuri și aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc și se amestecă ciocolata tocată și chipsurile de ciocolată până se topesc și se omogenizează. Ciocolata va începe să se îngroașe pe măsură ce amestecați.
Bateți ouăle reci într-un al doilea bol, apoi bateți-le sau amestecați-le în amestecul de ciocolată.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; se amestecă în amestecul de ciocolată.
Adăugați chipsurile de ciocolată rămase (asigurați-vă că aluatul nu este atât de fierbinte încât să le topească) și întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 25 de minute pe raftul central până când apar brownies.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei și apoi se răcește ușor. Ridicați din tigaie și tăiați în pătrate.