Brownies Cu Unt De Arahide Marmorat
Reteta marmorat Brownies unt de arahide ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 50 minute. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 223 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați făină de uz general, zahăr granulat, sare de linguriță redusă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 293 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Ciocolată Cu Unt De Arahide Cheesecake Marmorat Brownies, Placinta Cu Unt De Arahide Marmorat Cu Ciocolata, și Pâine de ciocolată cu unt de arahide marmorat (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie metalică pătrată de 8 inci cu pergament sau mai bine, eliberați folie.Se amestecă bine făina, praful de copt și sarea. Set aside.In un bol de amestecare, bate împreună unt, unt de arahide și ambele zaharuri. Bateți ouăle și vanilia.
Se adaugă amestecul de făină, se amestecă până se încorporează, apoi se întinde în tigaie.Pregătiți vârtejul de ciocolată. Folosind cuptor cu microunde sau cazan dublu, topiți ciocolata și untul. Picătură de linguri pe partea de sus a aluat unt de arahide și trageți un cuțit prin aluat de marmură.
Coaceți pe raftul central timp de 30-35 de minute sau până când marginile apar maro și Centrul apare setat. Am copt-o pe a mea pentru 30 pentru a evita supra-coacerea.
Se scoate din cuptor și se răcește pe un suport.Între timp, pregătiți topping. Se amestecă împreună untul de arahide, vanilia și untul topit.
Întindeți acest amestec peste brownies-urile calde (nu fierbinți, nu reci).
Lăsați să se răcească complet.Pregătiți Vârtejul De Ciocolată. Puneți ciocolata într-o pungă de congelare grea. Cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde. Frământați-l cu mâinile pentru a topi ciocolata. Repetați, microundând încă 30 de secunde și sacul de frământare, până când ciocolata este complet topită. Asigurați-vă că nu există bulgări. Decupați o gaură mică în colțul de jos al pungii și stropiți ciocolata decorativ peste arahide butter.At în acest moment, este o idee bună să răciți brownies-urile pentru a seta untul de arahide și ciocolata. De fapt, am înghețat-o pe a mea timp de aproximativ 20 de minute, apoi le-am mutat la frigider. Ideea, din nou, este să setați toppingul, astfel încât să puteți tăia frumos brownies-urile.Când este setat, ridicați din tigaie și tăiați brownies în pătrate sau bare. Dacă sunt prea ferme pentru a fi feliate, lăsați-le să stea la temperatura camerei
Să vină la temperatura camerei înainte de a mânca. Păstrați acoperit și la temperatura camerei pentru brownies mai moi.Mărci 1 8 pan inch.