Brownie-ul suprem al lui Kir Jensen
Ultimate Brownie Kir Jensen este o rețetă americană care servește 18. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 354 calorii, 3G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați unt, pudră de cacao cu proces olandez, sare de mare fulgioasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Chow. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Brownie-ul suprem al lui Kir Jensen, Final Brownie Plăcintă, și Brownie-Ul Suprem.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Așezați 18 căptușeli de hârtie pentru cupcake în 2 (12 puțuri) Tigăi pentru brioșe (veți avea puțuri goale).
Bateți împreună făina, pudra de cacao și sarea într-un castron mediu. Pune deoparte.
Așezați untul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și bateți la viteză medie-mare până devine pufos, aproximativ 3 minute. Folosind o spatulă de cauciuc, răzuiți părțile laterale ale bolului și ale paletei. Readuceți mixerul la viteză medie-mare, adăugați zaharurile și amestecați până la culoare deschisă și pufoasă, aproximativ 2 minute. Răsturnați părțile laterale ale bolului și ale paletei. Întoarceți-vă la viteză medie-mare, adăugați CR aproxormme FRA și vanilia, apoi adăugați ouăle 1 la un moment dat și amestecați până se combină uniform. Răsturnați părțile laterale ale bolului și ale paletei. Rotiți mixerul la viteză mică, adăugați amestecul de făină-cacao și amestecați până când se combină.
Scoateți vasul din mixer și amestecați aluatul de câteva ori pentru a încorpora orice dungi rămase de făină.Împărțiți aluatul uniform între puțurile căptușite (acestea vor fi aproape pline).
Puneți cafeaua și zahărul într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mare.
Se lasă să fiarbă aproximativ 1 minut, apoi se ia de pe foc. Set aside.To asamblați: când brownies-urile au terminat de copt, periați-le ușor cu siropul de cafea cât sunt încă fierbinți. (Veți avea niște sirop rămas.) Puneți cratițele pentru brioșe pe o grătar și lăsați-le să se răcească cel puțin 10 minute, apoi scoateți brownies-urile din tigăi pentru a termina răcirea pe raft.Odată ce brownies-urile sunt reci, împărțiți ganache-ul între ele, așezându-l în indentările brownies-urilor. Chiar înainte de servire, stropiți fiecare brownie cu ulei de măsline și presărați-l cu un vârf de sare de mare fulgioasă.