Brownie-ul suprem al lui Kir Jensen

Brownie-ul suprem al lui Kir Jensen
Ultimate Brownie Kir Jensen este o rețetă americană care servește 18. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 354 calorii, 3G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați unt, pudră de cacao cu proces olandez, sare de mare fulgioasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Chow. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Brownie-ul suprem al lui Kir Jensen, Final Brownie Plăcintă, și Brownie-Ul Suprem.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați 18 căptușeli de hârtie pentru cupcake în 2 (12 puțuri) Tigăi pentru brioșe (veți avea puțuri goale).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
3
Bateți împreună făina, pudra de cacao și sarea într-un castron mediu. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De AluneLichior De Alune
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați untul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și bateți la viteză medie-mare până devine pufos, aproximativ 3 minute. Folosind o spatulă de cauciuc, răzuiți părțile laterale ale bolului și ale paletei. Readuceți mixerul la viteză medie-mare, adăugați zaharurile și amestecați până la culoare deschisă și pufoasă, aproximativ 2 minute. Răsturnați părțile laterale ale bolului și ale paletei. Întoarceți-vă la viteză medie-mare, adăugați CR aproxormme FRA și vanilia, apoi adăugați ouăle 1 la un moment dat și amestecați până se combină uniform. Răsturnați părțile laterale ale bolului și ale paletei. Rotiți mixerul la viteză mică, adăugați amestecul de făină-cacao și amestecați până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Lichior De AluneLichior De Alune
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Scoateți vasul din mixer și amestecați aluatul de câteva ori pentru a încorpora orice dungi rămase de făină.Împărțiți aluatul uniform între puțurile căptușite (acestea vor fi aproape pline).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Puneți cafeaua și zahărul într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se lasă să fiarbă aproximativ 1 minut, apoi se ia de pe foc. Set aside.To asamblați: când brownies-urile au terminat de copt, periați-le ușor cu siropul de cafea cât sunt încă fierbinți. (Veți avea niște sirop rămas.) Puneți cratițele pentru brioșe pe o grătar și lăsați-le să se răcească cel puțin 10 minute, apoi scoateți brownies-urile din tigăi pentru a termina răcirea pe raft.Odată ce brownies-urile sunt reci, împărțiți ganache-ul între ele, așezându-l în indentările brownies-urilor. Chiar înainte de servire, stropiți fiecare brownie cu ulei de măsline și presărați-l cu un vârf de sare de mare fulgioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop AromatizantSirop Aromatizant
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții18
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista