Brownie Jos Butterfinger Înghețată Plăcintă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu înghețată Brownie Bottom Butterfinger. Această rețetă servește 8 și costă 1,38 USD pe porție. O porție conține 711 calorii, 10g de proteine, și 35g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Un amestec de făină, pudră de cacao, sirop de caramel sundae și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 62 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Brownie Jos Inghetata Prajiturele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți o farfurie de plăcintă din sticlă adâncă de 9 inci.Topiți untul într-o cratiță mare sau într-un bol de amestecare sigur pentru cuptorul cu microunde.
Se ia de pe foc, se adaugă pudra de cacao și se bate până se omogenizează.
Se amestecă vanilia, apoi se amestecă zahărul și oul.
Bateți praful de copt și sarea, apoi amestecați ușor făina.
Răspândiți cât mai uniform în vasul de plăcintă și coaceți timp de 20 de minute sau până când partea de sus apare setată, dar puțin strălucitoare. O scobitoare introdusă ar trebui să iasă cu firimituri umede, spre deosebire de aluat. Așezați pe un raft și lăsați să se răcească. Puneți la congelator până când este gata de utilizare sau cel puțin o oră.Dacă doriți, amestecați o parte din degetul de unt în înghețata înmuiată. O altă opțiune este să așteptați și să puneți toate bomboanele la sfârșit.
Întindeți înghețata înmuiată deasupra bazei brownie.
Stropiți sirop de caramel peste înghețată, apoi întindeți un strat subțire de frișcă peste siropul de caramel, trăgând o parte din sirop în frisca, astfel încât să aveți un fel de frișcă caramel-Y.
Întindeți frisca rămasă deasupra și pipetați-o în jurul marginilor (dacă aveți chef).
Presărați mai multe bomboane cu degetul de unt peste toppingul bătut. Reveniți la congelator timp de aproximativ 4 ore sau până când frisca este foarte fermă.Când este gata de servit, puneți plăcinta pe un prosop de vase care a fost înmuiat în apă fierbinte. Acest lucru va ajuta la slăbirea crustei din lateral..
Tăiați felii și garnisiți cu mai mult sirop de caramel și sirop de ciocolată (dacă doriți).
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.