Brownie Congelator Souffl 8s

Brownie Freezer souffl 8s ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 297 calorii. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Un amestec de sos de smântână Irlandeză, zahăr, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Rețete similare includ Cheesecakes cu aluat de Brownie cu crustă de Brownie Fudge, Mușcături Chewy Brownie sau prăjituri Brownie, și Brownie-Brownie De Ciocolată Fără Ouă.
Instrucțiuni
Unt de jos și părți laterale de 8 (6 uncii) ramekins; se presara cu zahar. Pune deoparte.
Topiți 1/4 cană de unt și ciocolată într-o cratiță la foc mediu-mic.
Adăugați făină; se amestecă până se omogenizează. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Adăugați treptat lapte de ciocolată; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa si clocoteste. Se amestecă sarea și vanilia. Bateți gălbenușurile de ou și zahărul la viteză medie cu un mixer electric până când sunt groase și palide (aproximativ 2 minute). Se amestecă treptat aproximativ o pătrime din amestecul de ciocolată fierbinte în amestecul de gălbenușuri; bate la viteză medie până se omogenizează. Adăugați treptat amestecul fierbinte rămas, bătând până se omogenizează.
Lăsați să se răcească 5 minute.
Bateți albușurile de ou și crema de tartru la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor un sfert din albușul de ou bătut în amestec de ciocolată. Îndoiți treptat albușul rămas în amestecul de ciocolată. Se amestecă cu grijă amestecul în ramekinele pregătite. Acoperiți și înghețați până la fermitate. (Vezi nota de mai jos pentru a le coace imediat.)
Scoateți suflantele din congelator și lăsați să stea 30 de minute.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când blaturile sunt umflate.
Tăiați o fantă în partea de sus a fiecărui souffl și serviți imediat cu sos de cremă irlandeză.
Notă: găsiți batoane de ciocolată neagră pe culoarul de bomboane de la magazinul dvs. alimentar local. Alte tipuri de ciocolată utilizate în acest capitol pot fi găsite pe culoarul de coacere.
Notă: puteți coace aceste suflete imediat, fără a îngheța.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute.