Reteta Brodetto - supa de pește italiană ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă servește 6. O porție conține 620 calorii, 75g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $ 8.5 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal scump. Un amestec de o mulțime de frunze de pătrunjel, vin, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brodetto: Supă De Pește, Supă de scoici și midii: Brodetto di Cozze e Vongole, și Supă De Pește Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Filetați peștele, tăiați carnea în bucăți de dimensiuni uniforme pentru a vă asigura că gătesc uniform. Pune-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
2
Îndepărtați branhiile și orice urmă de sânge de pe capetele de pește; spălați bine oasele și tăiați-le pentru a se potrivi într-un vas de 12 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Așezați capetele și oasele într-un castron mare și puneți-le deoparte.Creveții ar fi fost prea valoroși pentru a-l transforma într-un brodetto autentic, dar dacă folosiți unii îndepărtați picioarele și cojile capetelor, adăugându-le în bol cu oasele. Puneți creveții deoparte separat de pește.Sfert de praz pe lungime;se taie în felii groase de cca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Pește
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Transferați într-un castron cu apă rece; lăsați să stea 5 minute pentru a scăpa prazul de nisip. Ridicați din apă; se scurge într-o strecurătoare; pus deoparte.Faceți un buchet garni așezând frunze de dafin, pătrunjel, cimbru, cuișoare, semințe de fenicul și boabe de piper într-o bucată de pânză de brânză de 12 inci. Formați un pachet și legați-l cu sfoară de bucătărie; pus deoparte.Topiți 2 linguri de unt într-o oală de 12 litri la foc mediu; adăugați prazul tăiat, ceapa, țelina și jumătate din așchii de fenicul; gatiti pana cand legumele sunt fragede, 8-10 minute. Creșteți căldura la mediu ridicat și adăugați capete de pește, oase etc. Gatiti, amestecand des, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Semințe De Fenicul
Boabe De Piper
Frunze De Dafin
Legume
Pătrunjel
Unt
țelină
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Fenicul
Ceapă
Cimbru
Apă
Pește
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
Apa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Grăsime De Porc înapoi
Bol
5
Adăugați vin, buchet garni,și 2 litri de apă, acoperind oasele. Aduceți lichidul la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți 30 de minute, degresând orice gunoi care se ridică la suprafață. Opriți focul și lăsați să se răcească ușor.Apoi, folosind un amestecător de imersie, amestecați amestecul până când este foarte neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Apă
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
6
Se toarnă piureul printr-o sită cu ochiuri fine, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Aruncați solidele și adăugați apă suplimentară făcând aproximativ 2 litri. Ar trebui să fie o consistență ușor îngroșată, brotoasă.Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare de sote setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Unt
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Tigaie
7
Adăugați usturoiul și șalotele, amestecând până se înmoaie aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Usturoi
8
Adăugați sucul de scoici în tigaie împreună cu scoicile. Ridicați temperatura la mediu-mare acoperiți tigaia cu un capac și gătiți 3 sau 4 minute agitând tigaia o dată sau de două ori în timpul gătitului până când scoicile se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Scoici
Scoici
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Scoateți scoicile pe o farfurie, aruncând orice nu se deschide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici
10
Adăugați midiile în aceeași tigaie și lichidul acesteia și acoperiți-le gătindu-le ca și cu scoicile, aproximativ 3 minute. Midiile durează de obicei mai puțin timp decât scoicile pentru a găti, așa că urmăriți-le. Puneți midiile deschise deoparte cu scoicile. Aruncarea oricăror nedeschise. Dacă utilizați creveții, reduceți focul pe tigaie la mediu-scăzut. Apoi adăugați creveții într-un singur strat braconându-i în bulionul în care ați gătit crustaceele. Gatiti pana abia roz si inca usor sub fiert. Puneți-le deoparte cu crustaceele. Repetați acest proces cu calamarii, lăsându-i deoparte și când ați terminat. Strecurați bulionul de gătit în oală cu bulionul de pește, având grijă să păstrați orice sediment nisipos din oala.Ștergeți tigaia sote curată și încălziți uleiul vegetal în ea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Creveți
Calmar
Midii
Stoc
Scoici
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
Tigaie
11
Adăugați resturile de bulb de fenicul rămase cât mai aproape de un singur strat posibil. Gatiti-le, netulburate pana cand incep sa se rumeneasca. Apoi întoarceți-le și gătiți încă două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De Fenicul
12
Scoateți-le din tigaie și puneți-le deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Adăugați pasta de roșii în bulionul de pește și puneți vasul la foc mediu-mare, odată ce se fierbe și pasta este încorporată, gustați pentru condimentare și reglați cu sare și piper. Aduceți bulionul condimentat la fierbere. Apoi coborâți focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pasta De Tomate
Stoc
Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
14
Adăugați zarurile de roșii și peștele rezervat (nu crustaceele sau creveții). Dacă utilizați mai multe tipuri de pește, începeți cu cele mai cărnoase soiuri adăugând peștele mai delicat, după cum este necesar, pentru a încerca să-l gătiți în același timp.Odată ce peștele este gătit, opriți focul și adăugați crustaceele rezervate, creveții (dacă se utilizează), calamarii și bulbii de fenicul în oala de stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De Fenicul
Creveți
Calmar
Tomate
Stoc
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
15
Se ornează cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
16
Așezați o felie de pâine rustică pe fundul fiecăruia dintre cele 6 boluri de supă cu fețe joase. Puneți bulionul și o varietate de pește și crustacee deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Italiană
Crustacee
Bulion
Pește
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
17
Se servește cald cu un strop de ulei de măsline foarte bun.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.