Brodetto-Supă De Pește Italiană

Brodetto-Supă De Pește Italiană
Reteta Brodetto - supa de pește italiană ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă servește 6. O porție conține 620 calorii, 75g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $ 8.5 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal scump. Un amestec de o mulțime de frunze de pătrunjel, vin, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brodetto: Supă De Pește, Supă de scoici și midii: Brodetto di Cozze e Vongole, și Supă De Pește Italiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Filetați peștele, tăiați carnea în bucăți de dimensiuni uniforme pentru a vă asigura că gătesc uniform. Pune-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
2
Îndepărtați branhiile și orice urmă de sânge de pe capetele de pește; spălați bine oasele și tăiați-le pentru a se potrivi într-un vas de 12 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Așezați capetele și oasele într-un castron mare și puneți-le deoparte.Creveții ar fi fost prea valoroși pentru a-l transforma într-un brodetto autentic, dar dacă folosiți unii îndepărtați picioarele și cojile capetelor, adăugându-le în bol cu oasele. Puneți creveții deoparte separat de pește.Sfert de praz pe lungime;se taie în felii groase de cca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
PeștePește
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Transferați într-un castron cu apă rece; lăsați să stea 5 minute pentru a scăpa prazul de nisip. Ridicați din apă; se scurge într-o strecurătoare; pus deoparte.Faceți un buchet garni așezând frunze de dafin, pătrunjel, cimbru, cuișoare, semințe de fenicul și boabe de piper într-o bucată de pânză de brânză de 12 inci. Formați un pachet și legați-l cu sfoară de bucătărie; pus deoparte.Topiți 2 linguri de unt într-o oală de 12 litri la foc mediu; adăugați prazul tăiat, ceapa, țelina și jumătate din așchii de fenicul; gatiti pana cand legumele sunt fragede, 8-10 minute. Creșteți căldura la mediu ridicat și adăugați capete de pește, oase etc. Gatiti, amestecand des, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
LegumeLegume
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
țelinățelină
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
FeniculFenicul
CeapăCeapă
CimbruCimbru
ApăApă
PeștePește
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
BolBol
5
Adăugați vin, buchet garni,și 2 litri de apă, acoperind oasele. Aduceți lichidul la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți 30 de minute, degresând orice gunoi care se ridică la suprafață. Opriți focul și lăsați să se răcească ușor.Apoi, folosind un amestecător de imersie, amestecați amestecul până când este foarte neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
ApăApă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
6
Se toarnă piureul printr-o sită cu ochiuri fine, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Aruncați solidele și adăugați apă suplimentară făcând aproximativ 2 litri. Ar trebui să fie o consistență ușor îngroșată, brotoasă.Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare de sote setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
TigaieTigaie
7
Adăugați usturoiul și șalotele, amestecând până se înmoaie aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
8
Adăugați sucul de scoici în tigaie împreună cu scoicile. Ridicați temperatura la mediu-mare acoperiți tigaia cu un capac și gătiți 3 sau 4 minute agitând tigaia o dată sau de două ori în timpul gătitului până când scoicile se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De ScoiciSuc De Scoici
ScoiciScoici
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Scoateți scoicile pe o farfurie, aruncând orice nu se deschide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoiciScoici
10
Adăugați midiile în aceeași tigaie și lichidul acesteia și acoperiți-le gătindu-le ca și cu scoicile, aproximativ 3 minute. Midiile durează de obicei mai puțin timp decât scoicile pentru a găti, așa că urmăriți-le. Puneți midiile deschise deoparte cu scoicile. Aruncarea oricăror nedeschise. Dacă utilizați creveții, reduceți focul pe tigaie la mediu-scăzut. Apoi adăugați creveții într-un singur strat braconându-i în bulionul în care ați gătit crustaceele. Gatiti pana abia roz si inca usor sub fiert. Puneți-le deoparte cu crustaceele. Repetați acest proces cu calamarii, lăsându-i deoparte și când ați terminat. Strecurați bulionul de gătit în oală cu bulionul de pește, având grijă să păstrați orice sediment nisipos din oala.Ștergeți tigaia sote curată și încălziți uleiul vegetal în ea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
CrevețiCreveți
CalmarCalmar
MidiiMidii
StocStoc
ScoiciScoici
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
TigaieTigaie
11
Adăugați resturile de bulb de fenicul rămase cât mai aproape de un singur strat posibil. Gatiti-le, netulburate pana cand incep sa se rumeneasca. Apoi întoarceți-le și gătiți încă două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
12
Scoateți-le din tigaie și puneți-le deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Adăugați pasta de roșii în bulionul de pește și puneți vasul la foc mediu-mare, odată ce se fierbe și pasta este încorporată, gustați pentru condimentare și reglați cu sare și piper. Aduceți bulionul condimentat la fierbere. Apoi coborâți focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pasta De TomatePasta De Tomate
StocStoc
CondimenteCondimente
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
14
Adăugați zarurile de roșii și peștele rezervat (nu crustaceele sau creveții). Dacă utilizați mai multe tipuri de pește, începeți cu cele mai cărnoase soiuri adăugând peștele mai delicat, după cum este necesar, pentru a încerca să-l gătiți în același timp.Odată ce peștele este gătit, opriți focul și adăugați crustaceele rezervate, creveții (dacă se utilizează), calamarii și bulbii de fenicul în oala de stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
CrevețiCreveți
CalmarCalmar
TomateTomate
StocStoc
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
15
Se ornează cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
16
Așezați o felie de pâine rustică pe fundul fiecăruia dintre cele 6 boluri de supă cu fețe joase. Puneți bulionul și o varietate de pește și crustacee deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine ItalianăPâine Italiană
CrustaceeCrustacee
BulionBulion
PeștePește
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
17
Se servește cald cu un strop de ulei de măsline foarte bun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista