Brochete de vită la grătar (Anticuchos de Lomo)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Broșete de vită la grătar (Anticuchos de Lomo). Această rețetă servește 12 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 72 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin roșu, friptură de lamă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Anticuchos (Kebab De Vită Peruvian), Anticuchos cu sos de ardei galben prăjit (kebab de vită Peruvian), și Lomo Saltado Carne De Vită Se Amestecă Fry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați friptura cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper într-un castron.
Se toacă și se toacă usturoiul într-o pastă cu un vârf de sare, apoi se amestecă împreună cu ingredientele rămase și se aruncă bine cu carnea de vită. Marinați, răciți, cel puțin 1 oră.
Filetați friptura pe frigarui, lăsând un spațiu mic între fiecare bucată și transferându-l într-o tavă (aruncați marinada).
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte (căldură medie-mare pentru gaz); vezi procedura de grătar.
Grătar cu ulei, apoi frigarui la grătar, acoperit numai dacă folosiți un grătar cu gaz, rotind o dată, 5 până la 6 minute în total pentru mediu-rar.
Valea Casablanca Sauvignon Blanc ' 07
* Dacă utilizați fripturi de lamă, aruncați cartilajul Central.* Carnea de vită poate fi marinată până la 8 ore.* Frigaruile pot fi la grătar într-o tigaie fierbinte ușor unsă cu 2 arzătoare, rotind ocazional un sfert de tură, aproximativ 5 minute în total.