Brochete de vită la grătar (Anticuchos de Lomo)

Brochete de vită la grătar (Anticuchos de Lomo)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Broșete de vită la grătar (Anticuchos de Lomo). Această rețetă servește 12 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 72 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin roșu, friptură de lamă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Anticuchos (Kebab De Vită Peruvian), Anticuchos cu sos de ardei galben prăjit (kebab de vită Peruvian), și Lomo Saltado Carne De Vită Se Amestecă Fry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați friptura cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se toacă și se toacă usturoiul într-o pastă cu un vârf de sare, apoi se amestecă împreună cu ingredientele rămase și se aruncă bine cu carnea de vită. Marinați, răciți, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Filetați friptura pe frigarui, lăsând un spațiu mic între fiecare bucată și transferându-l într-o tavă (aruncați marinada).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte (căldură medie-mare pentru gaz); vezi procedura de grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Grătar cu ulei, apoi frigarui la grătar, acoperit numai dacă folosiți un grătar cu gaz, rotind o dată, 5 până la 6 minute în total pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
1
Concha y Toro Terrunyo
2
Valea Casablanca Sauvignon Blanc ' 07
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
1
* Dacă utilizați fripturi de lamă, aruncați cartilajul Central.* Carnea de vită poate fi marinată până la 8 ore.* Frigaruile pot fi la grătar într-o tigaie fierbinte ușor unsă cu 2 arzătoare, rotind ocazional un sfert de tură, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista