Brochete de miel cu sos de iaurt

Brochete de miel cu sos de iaurt
Broșe de miel cu sos de iaurt este un fel principal care servește 2. Pentru 2,57 USD per porție, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 473 de calorii, 34 g de proteine și 21 g de grăsimi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Mergeți la magazin și luați bulion de pui, cușcuș, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 70%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Broșe de miel cu sos Tzatziki, Broșe de pui la grătar cu sos de iaurt de castraveți și Broșe de fructe cu sos de iaurt, lămâie și ghimbir.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Kilograme De Friptură De Miel, Tăiată în Cuburi De 1 Inch1/2 Kilograme De Friptură De Miel, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2
Turnați 1/3 cană de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adauga miel. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Miel, Tăiată în Cuburi De 1 InchFriptură De Miel, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Turnați 1 lingură de marinată într-un castron mic. Se amestecă iaurt; se acopera si se da la frigider. Acoperiți și puneți la frigider marinada rămasă pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scurgeți și aruncați marinata de miel. Pe două frigărui de metal sau lemn înmuiat, așternuți alternativ miel, ciuperci și dovlecel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
5
Grătiți broșe, acoperite, la foc mediu, timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când mielul ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcut, 170°), ungere frecvent cu marinata rezervata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Serviți cu amestec de cușcuș și iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista