Broșe de miel cu sos de iaurt este un fel principal care servește 2. Pentru 2,57 USD per porție, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 473 de calorii, 34 g de proteine și 21 g de grăsimi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Mergeți la magazin și luați bulion de pui, cușcuș, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 70%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Broșe de miel cu sos Tzatziki, Broșe de pui la grătar cu sos de iaurt de castraveți și Broșe de fructe cu sos de iaurt, lămâie și ghimbir.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Kilograme De Friptură De Miel, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2
Turnați 1/3 cană de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adauga miel. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Miel, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Turnați 1 lingură de marinată într-un castron mic. Se amestecă iaurt; se acopera si se da la frigider. Acoperiți și puneți la frigider marinada rămasă pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scurgeți și aruncați marinata de miel. Pe două frigărui de metal sau lemn înmuiat, așternuți alternativ miel, ciuperci și dovlecel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
5
Grătiți broșe, acoperite, la foc mediu, timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când mielul ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcut, 170°), ungere frecvent cu marinata rezervata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
6
Serviți cu amestec de cușcuș și iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse