Broccoli Și Două Calzone De Brânză
Broccoli și două Calzone de brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 311 calorii, 17g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, brânză mozzarella pre-mărunțită, sos de paste cu usturoi prăjit și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Încercați Broccoli și calzone de brânză, Broccoli, Pepperoni și trei Calzone de brânză, și Broccoli și calzone cu brânză dublă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Broccoli la abur, acoperit, 5 minute sau până se înmoaie; scurgere.
Încălziți uleiul într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa si usturoiul; saut 3 minute sau pana devin aurii.
Rulați aluatul de pizza; tăiați în 4 dreptunghiuri.
Rulați fiecare dreptunghi la grosimea de 1/8 inch.
Așezați 1/3 cană de broccoli în centrul fiecărui dreptunghi; acoperiți uniform cu brânzeturi.
Se presară cu amestec de ceapă. Lingură 2 linguri sos de paste peste amestecul de ceapă.
Se presară uniform cu piper. Umeziți marginile dreptunghiurilor cu apă; aduceți colțurile opuse în centru, apăsând pentru a sigila.
Coaceți la 425 timp de 14 minute sau până devin aurii.
Se servește cu sosul rămas.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Casaloste Chianti Classico Riserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.