Broccoli încolțit violet cu parmezan și firimituri de ierburi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați broccoli încolțit violet cu parmezan și firimituri de ierburi. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 223 calorii. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână unt, puțin ulei de măsline, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Orecchiette cu hamsii și broccoli încolțit violet, Tartă cu broccoli, praz și migdale încolțite violet, și Pizza cu Broccoli și slănină încolțită violet la grătar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o tigaie mare. Când spumarea dispare, adăugați pesmetul alb și amestecați constant la foc mare până când este crocant și auriu. Condimentează cu sare de mare și piper negru proaspăt măcinat și frunzele de cimbru tocate. Se amestecă amestecul într-un castron și se lasă să se răcească, apoi se amestecă parmezanul ras.
Adăugați broccoli violet încolțit într-o tigaie cu apă sărată clocotită, astfel încât apa să o acopere. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 3-4 minute.
Scurgeți și puneți din nou în tigaie, stropiți cu puțin ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și reîncălziți, agitând ușor.
Aranjați îngrijit pe un vas de servire încălzit și împrăștiați peste firimiturile de parmezan.
Se ornează cu pene de lămâie și se servește imediat.