Broccoli încolțit violet cu parmezan și firimituri de ierburi

Broccoli încolțit violet cu parmezan și firimituri de ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați broccoli încolțit violet cu parmezan și firimituri de ierburi. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 223 calorii. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână unt, puțin ulei de măsline, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Orecchiette cu hamsii și broccoli încolțit violet, Tartă cu broccoli, praz și migdale încolțite violet, și Pizza cu Broccoli și slănină încolțită violet la grătar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o tigaie mare. Când spumarea dispare, adăugați pesmetul alb și amestecați constant la foc mare până când este crocant și auriu. Condimentează cu sare de mare și piper negru proaspăt măcinat și frunzele de cimbru tocate. Se amestecă amestecul într-un castron și se lasă să se răcească, apoi se amestecă parmezanul ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați broccoli violet încolțit într-o tigaie cu apă sărată clocotită, astfel încât apa să o acopere. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scurgeți și puneți din nou în tigaie, stropiți cu puțin ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și reîncălziți, agitând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Aranjați îngrijit pe un vas de servire încălzit și împrăștiați peste firimiturile de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
5
Se ornează cu pene de lămâie și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista