Broccoli usturoi cu nuci de pin
Broccoli usturoi cu nuci de pin este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. Acest fel de mâncare are 50 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, flori de broccoli, bulion de pui mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 minute. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 92%. Încercați Fasole verde usturoi cu nuci de pin, Linguine Garlicky cu Crab, ardei gras roșu și nuci de pin, și Spaghete cu spanac usturoi, Parmezan și nuci de pin prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați broccoli și amestecați 2 până la 3 minute sau până când broccoli începe să se rumenească.
Se ia de pe foc; se amestecă usturoiul și se lasă să stea 1 minut.
Adăugați bulion și reveniți la căldură. Acoperiți și fierbeți 1 până la 2 minute sau până când broccoli este crocant-fraged.
Se ia de pe foc; se amestecă nuci de pin, sare și piper.
Notă: nucile pot fi înlocuite cu nuci de pin, dacă se dorește.