Broccoli Romanesco cu sos de ierburi verzi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Broccoli Romanesco cu sos de ierburi verzi. Această rețetă face 6 porții cu 168 calorii, 0g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de până la 8 capete de bebeluși broccoli romanesco, oregano, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Romanesco Broccoli, Broccoli Sau Paste De Conopidă Cu Ricotta, Broccoli Romanesco și piure de parmezan, și Salată de fasole Romanesco Broccoli și Cannellini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți doar cele mai dure frunze exterioare din broccoli romanesco, lăsând atașate cele interioare fragede. Aburiti broccoli intr-un cos cu aburi peste apa clocotita, acoperita, pana se inmoaie pana la miez cand este perforata cu un cutit, 15-20 de minute. Puneți într-un vas de servire.
Între timp, amestecați ingredientele rămase, condimentând cu sare și piper după gust.
Puneți aproximativ jumătate din sosul de ierburi verzi peste broccoli și întoarceți ușor pentru a acoperi.
Se servește cald sau la temperatura camerei, cu sos suplimentar pe lateral.
* Găsiți pe piețele fermierilor toamna și iarna și din ce în ce mai mult la magazinele alimentare bine aprovizionate.
Faceți înainte: sos, până la 1 zi, răcit (adăugați suc de lămâie în ultimul moment, sau va estompa culoarea sosului). Broccoli romanesco poate fi aburit cu câteva ore înainte; lăsați să stea, acoperit slab, la temperatura camerei (dacă este răcit peste noapte într-un recipient, devine sulfuros).