Broccoli Rabe, dovleac și supă de fasole albă

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și vegetarian? Broccoli rabe, dovlecei de nucă și supă de fasole albă ar putea fi o rețetă super de încercat. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 261 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de broccoli rabe, dovlecei de nucă, stoc bogat de curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 84%. Încercați Salată de fasole de afine cu dovlecei și Broccoli rabe, Paste de dovleac cu usturoi picant Rabe de Broccoli și fasole albă, și Broccoli rabe și supă de fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Aranjați dovleceii într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Stropiți cu 1 1/2 lingurițe de ulei; aruncați bine pentru a acoperi.
Coaceți la 450 timp de 25 de minute sau până se rumenesc ușor. Pune deoparte.
Tăiați broccoli rabe transversal în treimi. Gatiti broccoli rabe in apa clocotita 5 minute; scurgere. Pune deoparte.
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 5 minute, amestecand frecvent.
Adăugați dovlecei, bulion și fasole; gatiti 10 minute.
Așezați 1 1/2 căni de amestec de legume într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Întoarceți amestecul pur în tigaie; se amestecă broccoli rabe și sare. Gatiti 5 minute sau pana se incalzeste bine.