Broccoli Rabe Crostini cu Crotonese și piper negru-ulei de Oregano

Broccoli Rabe Crostini cu Crotonese și ulei de piper negru-Oregano ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 494 calorii. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, sare și piper, ulei de măsline extra virgin plus 1/2 cană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Risotto cu Rabe de Broccoli și ardei roșu, Broccoli Rabe cu usturoi și piper roșu, și Broccoli Rabe cu piper și ceapă.
Instrucțiuni
Aduceți 6 litri de apă la fiert. Configurați o baie de gheață cu 4 căni de apă și 4 căni de gheață într-un bol mare de amestecare.
Scufundați broccoli rabe în apă clocotită și gătiți 3 minute până când verde strălucitor și furculița este fragedă.
Scoateți din apă clocotită și plonjați în baie de gheață și lăsați să se răcească (aproximativ 5 minute).
Scoateți rabe din Baia de gheață și scurgeți bine.
Îndepărtați floretele și tăiați tulpinile rămase în bucăți de 1/2 inci.
Se pune în bolul de amestecare și se adaugă usturoiul, 4 linguri ulei de măsline extravirgin, oțet de vin roșu și oregano uscat mărunțit. Condimentează cu sare și piper și dă deoparte. Într-un blender, amestecați 2 linguri de piper negru, oregano proaspăt și o jumătate de cană de ulei de măsline extravirgin până când este neted și verde închis. Când sunteți gata să serviți oaspeții, prăjiți pâinea pe ambele părți peste grătar. Se toarna 2 linguri de broccoli rabe peste fiecare bucata de paine si se stropeste cu 1/2 lingurita de piper negru-ulei de oregano. Radeți o bucată de crotonese cu un cojitor și serviți încă cald.