Broccoli Polonaise
Broccoli Polonaise necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 166 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 46 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. Un amestec de parmezan, unt, ou fiert tare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Încercați Broccoli Polonaise, Broccoli Polonaise, și Asparagus Polonaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o inserție de abur într-o cratiță și umpleți cu apă chiar sub fundul aburului. Acoperiți și aduceți apa la fierbere la foc mare.
Adăugați broccoli, acoperiți și aburiți până se înmoaie, 2 până la 6 minute, în funcție de grosime.
Scurgeți broccoli și puneți-l într-un vas de servit.
Într-o cratiță mică la foc mediu, topiți untul; amestecați firimiturile de pâine și parmezanul și gătiți până când firimiturile se rumenesc, 1 până la 2 minute.
Presărați firimiturile rumenite pe broccoli aburit și aruncați ușor.
Presărați broccoli cu ou tocat.