Broccoli Pește Coace
Broccoli pește coace ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $3.3 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 258 calorii. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de pește, brânză cheddar, pesmet și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Pește Italian Coace, Pește Sănătos Coace, și Sparanghel Pește Coace.
Instrucțiuni
Aranjați broccoli într-un vas de copt superficial de 2 litri. Sus cu pește.
Se amestecă supa și laptele și se toarnă peste pește.
Se amestecă firimiturile de pâine, untul și ardeiul și se presară deasupra.
Coaceți la 450 de grade F timp de 20 de minute sau până când peștele este gata.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.