Broccoli pește coace ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $3.3 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 258 calorii. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de pește, brânză cheddar, pesmet și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Pește Italian Coace, Pește Sănătos Coace, și Sparanghel Pește Coace.
Instrucțiuni
1
Aranjați broccoli într-un vas de copt superficial de 2 litri. Sus cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Se amestecă supa și laptele și se toarnă peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
3
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
4
Se amestecă firimiturile de pâine, untul și ardeiul și se presară deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Resturi Proaspete
5
Coaceți la 450 de grade F timp de 20 de minute sau până când peștele este gata.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.