Broccoli, Pepperoni și trei Calzone de brânză

Broccoli, Pepperoni și trei Calzone de brânză
Broccoli, Pepperoni și trei Calzone de brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 565 calorii, 23g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână usturoi, ou, brânză mozzarella și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma drojdia activă, puteți urma acest fel principal cu Tort Crescut Cu Drojdie Fără Gluten Cu Cardamom Portocaliu ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Broccoli, Pepperoni și trei Calzone de brânză, Broccoli și calzone de brânză, și Broccoli și calzone cu brânză dublă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dovediți drojdia amestecând-o cu 1/4 cană de apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea până când bule.
3
Într-un castron mare combinați făina, sarea și zahărul. Amestecați o lingură de ulei de măsline frecând amestecul între palmele mâinilor. Faceți o fântână în ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați amestecul de drojdie dovedit și lucrați manual. Adăugați treptat apa caldă rămasă. Se amestecă bine și se adună într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
5
Așezați o linguriță de ulei de măsline pe o placă de lemn. Frământați aluatul la bord până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
AluatAluat
6
Așezați aluatul într-un vas uns și acoperiți cu folie de plastic și un prosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
7
Lăsați să crească într-un loc cald timp de 1 1/2 ore sau până când se dublează în vrac.
8
Între timp, pregătiți umplutura calzone: separați blaturile de broccoli de tulpini. Se înmoaie în apă rece cu 1 linguriță de sare timp de 15 minute. Clătiți în apă rece. Gatiti intr-o oala mare cu apa clocotita timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Se scurge bine și se toacă în bucăți mici.
10
Așezați într-un castron mare cu brânză provolone, brânză mozzarella, parmezan, usturoi, pepperoni, ulei de măsline, sare și piper negru măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
ProvoloneProvolone
ParmezanParmezan
Ulei De MăslineUlei De Măsline
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
UsturoiUsturoi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Punch jos aluatul si se framanta timp de un minut. Împărțiți în șase bucăți egale. Pe o placă făinoasă, rulați fiecare secțiune într-un dreptunghi de 8x10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
RolaRola
12
Într-un castron mic combinați oul bătut și apa. Pe partea lungă a aluatului, așezați 2/3 cană de umplutură într-o fâșie la un centimetru distanță de marginile aluatului. Aplatizați umplutura cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Ungeți amestecul de ouă peste marginile aluatului. Îndoiți aluatul peste umplutură. Îndoiți marginile sub 1/4 inch. Marginile sigiliului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
OuăOuă
14
Presărați două tigăi de copt de 12x16 inch cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
15
Așezați trei calzone pe fiecare tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
16
Periați amestecul de ouă rămas deasupra calzonelor. Înțepați vârfurile de calzone cu scobitoare, făcând găuri la distanță de 1/2 inch deasupra aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
17
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 375 grade F (190 grade C) timp de 30 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
18
Se servește cald sau rece.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Piccini Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate45
Revista