Broccoli-Pecorino Gratinata
Broccoli-Pecorino Gratinata ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție conține 130 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână piper, broccoli, sare de mare grosieră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Broccoli-pecorino Gratinata, Orecchiette cu Broccoli și Pecorino, și Paste Pesto cu Broccoli și Pecorino.
Instrucțiuni
Gatiti broccoli in apa clocotita cu sare pana cand este crocant-fraged, dar inca verde aprins, aproximativ 5 minute.
Tăiați floretele pe lungime în felii groase de 1/4 inch. Înveliți gratin oval mare sau vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci cu unt. Aranjați felii de broccoli, suprapuse perfect, în rânduri în farfurie.
Se presară piper roșu zdrobit, sare și piper negru. Punctați cu 1/4 cană de unt, apoi presărați cu brânză. Faceți înainte: se poate face cu 8 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Coaceți gratinatauncovered până când brânza este topită și broccoli topuri maro, aproximativ 20 de minute.