Broccoli orz sote este un fără lactate garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 260 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de amidon de porumb, arahide, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Orz-Legume Saut 4, Broccoli Sote, și Saut De Broccoli Picant 8.
Instrucțiuni
1
Pregătiți orzul conform instrucțiunilor pachetului. Într-un castron mic, combinați apa, sosul de soia și amidonul de porumb; pus deoparte. Într-o tigaie mare sau wok, sotati usturoiul in ulei timp de 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați morcovi; se prăjește timp de 1 minut. adăugați broccoli și ceapă; se prăjește timp de 2-3 minute. Se amestecă amestecul de sos de soia; se fierbe și se amestecă timp de 1 minut sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați pui un orz; încălziți. Se amestecă arahide, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Opărit
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate