Broccoli cu sos de smantana
Broccoli cu sos de smântână este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 60 de calorii. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, smântână, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Broccoli cu smântână, Cartofi copți cu Broccoli și smântână, și Gyro de miel cu sos Tzatziki și sos picant de smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Broccoli cu microunde conform instrucțiunilor pachetului.
În timp ce broccoli gătește, combinați smântâna și ingredientele rămase într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu pana se incalzeste bine, amestecand frecvent (nu fierbeti).
Aranjați broccoli pe o farfurie de servire; stropiți cu sos.