Broccoli Cu Lămâie-Parmezan
Broccoli cu lămâie-parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 79 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de coajă de lămâie, căței de usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cel Mai Bun Broccoli Vreodată (Parmezan-Broccoli Prăjit Cu Lămâie), Lemon Parmezan Broccoli, și Lemon Parmezan Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați broccoli într-un abur. Abur, acoperit, 4 minute sau până când este crocant.
Puneți broccoli într-un castron mare.
Încălziți o tigaie mică la foc mediu-mare.
Adăugați ulei și usturoi; gatiti 2 minute sau pana cand usturoiul este parfumat.
Adăugați amestec de ulei, coajă, suc și sare în broccoli; aruncați pentru a acoperi.
Presărați amestecul de broccoli cu brânză.
Variație picantă de Chile și usturoi: pregătiți rețeta de bază prin pas
Încălziți o tigaie peste mediu-mare.
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline, 1 1/2 lingurițe de ardei roșu zdrobit și 4 căței de usturoi feliați; gatiti 2 minute.
Adăugați 1 lingură de suc de lămâie.
Se toarnă peste broccoli.
Se presară cu 1 linguriță coajă de lămâie rasă și 1/4 linguriță sare kosher.
Servește 6 calorii 61; grăsime 8g (sat 7G); sodiu 96mg
Variația Dijon, cimbru și nuci de pin: pregătiți rețeta de bază prin pas
Combinați 1 lingură de șalotă tocată, 2 linguri de ulei de măsline, 1 lingură de suc proaspăt de lămâie, 1 lingură de muștar Dijon și 2 lingurițe de cimbru proaspăt tocat într-un castron; se amestecă cu un tel.
Adăugați broccoli și 2 linguri de nuci de pin prăjite în amestecul de ulei; aruncați.
Servește 6 calorii 79; grăsime 6g (sat 8g); sodiu 76mg
Bateți 1/4 cană de bere și 1 1/2 linguri de făină într-un castron.
Combinați 3/4 cană de lapte fără grăsimi și 1/4 cană de bere într-o tigaie; aduceți la foc mic. Se amestecă amestecul de făină; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 2 minute.
Adăugați 3/4 cană de cheddar cu conținut redus de grăsimi, 1 lingură de arpagic, 1/2 linguriță de coajă de lămâie rasă și 1/4 linguriță de sare kosher.
Servește 6 calorii 79; grăsime 3G (sat 8g); sodiu 227mg