Dacă aveți în jur 20 de minute pentru a petrece în bucătărie, Broccoli conopidă Coleslaw ar putea fi un extraordinar fără gluten rețetă pentru a încerca. Pentru 39 de cenți pe porție, primești o garnitură care servește 10. O porție conține 87 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, sos worcestershire, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de salată de morcovi și conopidă cu Broccoli, Salată De Varză De Conopidă, și Broccoli Salată De Varză.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați varza, morcovii, ceapa, conopida și broccoli. Într-un castron mic, bateți ingredientele pentru pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Varză
Morcov
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați la coleslaw și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și dați la frigider cel puțin 30 de minute înainte de servire.