Broccoli-Caserola De Ciuperci
Broccoli - caserola de ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 127 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine condimentate, sare și piper, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Caserola Cu Broccoli Și Ciuperci, Caserola Cu Ciuperci De Broccoli, și Caserola Cu Tăiței Cu Ciuperci De Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.aburiți un vas de copt de 9 inci cu spray de gătit. Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Adăugați broccoli; gatiti 4 minute.
Scurgeți; clătiți sub apă rece. Se usucă; se transferă în vasul de copt.
Ulei cald într-o tigaie la foc mediu. Saut ceapa timp de 3 minute.
Adăugați usturoi și ciuperci; saut timp de 2 minute. Ridicați căldura la mare; saut timp de 3 minute.
Se adaugă în vasul de copt și se condimentează amestecul cu sare, piper și piper roșu.
Ștergeți tigaia; reveniți la foc mediu. Topiți 2 t bsp. unt, apoi adăugați făină. Gatiti, amestecand, pana se omogenizeaza, 2 minute.
Bateți laptele; aduceți la fierbere.
Bateți timp de 5 minute, până se îngroașă.
Adăugați muștar; condimentează cu sare și piper.
Stropiți peste amestecul de broccoli, întinzându-l cu o lingură de lemn pentru a acoperi
Topiți restul de 1 lingură. unt.
Combinați firimiturile de pâine și parmezanul. Se amestecă untul topit.
Presărați amestecul peste caserolă.
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute, până când se rumenesc și se rumenesc.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.