Brioșă engleză cu banane Brul și unt de arahide

Brioșă engleză cu banane Brul și unt de arahide
O porție conține 276 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 39 de cenți pe porție. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați banane, brioșe, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Topuri de briose cu banane cu unt de arahide cu ciocolată (sau unt fără nuci) , Brioșă Cu Tărâțe De Banane Cu Unt De Arahide, și Topuri De Briose Cu Banane Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți broilerul la înălțime și aranjați un suport în cea mai înaltă poziție. Între timp, împărțiți brioșa engleză și feliați banana în runde groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brioșă EnglezăBrioșă Engleză
BananeBanane
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Așezați jumătățile de briose direct pe grătarul cuptorului (broilerul nu trebuie să fie încă complet fierbinte). Se fierbe, se răstoarnă o dată, până se prăjește, aproximativ 5 minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Scoateți jumătățile de brioșă pe o suprafață de lucru. Împărțiți untul de nuci între jumătăți și întindeți-l într-un strat uniform, asigurându-vă că îl întindeți până la margini. Așezați uniform feliile de banane pe jumătățile de brioșă și presărați cu zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Unt De NuciUnt De Nuci
BananeBanane
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
4
Așezați brioșele pe o foaie de copt și fierbeți până când zahărul este rumenit și caramelizat, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista