Brioșă De Porumb Șuncă Și Brânză
Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 325 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați șuncă de delicatese, castraveți, brioșe de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza la grătar cu pesto de rucola, porumb și șuncă (VIDEO), Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare brioșă pe jumătate orizontal. Într-un castron mic, combinați maioneza, bucățile de slănină, mărarul și pătrunjelul.
Se întinde pe fundul brioșelor.
Strat cu șuncă, brânză și castraveți. Înlocuiți blaturile pentru brioșe.