Brioșă de ciuperci sălbatice și trufe-omlete de staniu

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați omletele cu ciuperci sălbatice și trufe. Această rețetă servește 4 și costă 1,19 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 222 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 160 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, sare kosher, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Omlete cu ciuperci sălbatice și brânză de capră, Pizza cu ciuperci sălbatice cu ulei de trufe, și Ricotta Gnudi cu ciuperci sălbatice și sos de trufe.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 buc.F. aruncați ciupercile și uleiul de măsline pe o foaie de copt, condimentați cu sare, întindeți într-un singur strat și prăjiți până se rumenesc în jurul marginilor, aproximativ 15 minute. Lăsați-l deoparte să se răcească; coborâți cuptorul la 375 F.
Într-un castron mare, amestecați ouăle, laptele, parmezanul, uleiul de trufe, un vârf de sare și ciupercile răcite.
Se toarnă în 12 căni de briose ușor unse și se coace până se umflă și devin aurii în jurul marginilor, aproximativ 25 de minute.