Brioșă de ciuperci sălbatice și trufe-omlete de staniu

Brioșă de ciuperci sălbatice și trufe-omlete de staniu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați omletele cu ciuperci sălbatice și trufe. Această rețetă servește 4 și costă 1,19 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 222 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 160 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, sare kosher, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Omlete cu ciuperci sălbatice și brânză de capră, Pizza cu ciuperci sălbatice cu ulei de trufe, și Ricotta Gnudi cu ciuperci sălbatice și sos de trufe.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 buc.F. aruncați ciupercile și uleiul de măsline pe o foaie de copt, condimentați cu sare, întindeți într-un singur strat și prăjiți până se rumenesc în jurul marginilor, aproximativ 15 minute. Lăsați-l deoparte să se răcească; coborâți cuptorul la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mare, amestecați ouăle, laptele, parmezanul, uleiul de trufe, un vârf de sare și ciupercile răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă în 12 căni de briose ușor unse și se coace până se umflă și devin aurii în jurul marginilor, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Serviți imediat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista