Brioșe ușoare de Mac și brânză
Brioșele ușoare de Mac și brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 237 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lapte, brânză Cheddar ascuțită, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Mac Vegan și brânză, Cea mai bună brânză vegană Mac N' , și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o formă de brioșă cu spray de gătit antiaderent. Într-un castron mic, amestecați împreună firimiturile de pâine, uleiul de măsline și sarea; pus deoparte.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați macaroanele și gătiți timp de aproximativ 8 minute, ar trebui să fie încă puțin ferm.
Se ia de pe foc, se scurge și se întoarce în tigaie; se amestecă untul și oul până când pastele sunt acoperite uniform. Rezervați 1/2 cană de brânză Cheddar ascuțită și amestecați restul de brânză Cheddar, lapte și brânză mozzarella în paste. Puneți lingura în forma de brioșă pregătită.
Presărați brânza rezervată și amestecul de pesmet peste blaturi.
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când toppingul se rumeneste frumos. Lăsați brioșele să se răcească câteva minute înainte de a le scoate din tigaie. Acest lucru va permite brânzei să se întărească și își vor păstra forma de brioșă.