Brioșe umplute cu pâine de porumb cu șuncă și salvie

Brioșe umplute cu pâine de porumb cu șuncă și salvie
Cornbread umplutura Briose cu șuncă și salvie ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 150 de calorii. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare kosher grosieră, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării sudice. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Încercați Brioșe umplute cu pâine de porumb cu șuncă și salvie, Brioșe de umplutură de pâine de porumb cu șuncă și salvie, de la ' Bon App Ampercultit, și Umplutură de salvie și pâine de porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt Generos douăsprezece cupe de brioșă antiaderente de 1/3 cană. Împărțiți cuburile de pâine de porumb și cuburile de pâine albă între 2 foi de copt cu margini. Se usucă ușor în cuptor, aproximativ 5 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Topiți untul în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați prazul și țelina; gatiti pana se inmoaie, amestecand des, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5
Adăugați șuncă; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Adăugați toate ierburile, 1 linguriță sare grosieră și 1 linguriță piper; se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
7
Adăugați amestec de legume în pâine; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
8
Adăugați ouă și bulion; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
9
Lăsați să stea 5 minute; aruncați din nou. Puneți aproximativ 1/2 cană de umplutură în fiecare ceașcă de brioșă. Apăsați pentru a compacta. Movilă aproximativ 1/2 cană amestecul de umplutură rămas peste umplutură în fiecare ceașcă de brioșă, apăsând pentru a menține forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
10
Coaceți brioșele până devin aurii, aproximativ 22 de minute. Se răcește în tigaie 15 minute. Folosind un cuțit mic de plastic, slăbiți brioșele.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Transfer la raft; rece.
12
Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește, se acoperă și se răcește. Reîncălziți neacoperit în cuptorul cu microunde la intervale de 30 de secunde sau acoperit lejer cu folie în cuptorul de 350 km F, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Un Kabinett crackly, amidonat și impecabil; foarte limey-pe bază de plante; mai ales appley și mineral; finisaj mentolat stern. Merge cu orice îți place în bucătăria de păsări de curte, crustacee și fructe de mare, mai ales dacă este însoțită de sosuri pe bază de smântână sau unt. Excelent cu salate de vară și cu bucătăria Pacific Rim.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista