Brioșe umplute cu pâine de porumb cu șuncă și salvie

Cornbread umplutura Briose cu șuncă și salvie ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 150 de calorii. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare kosher grosieră, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării sudice. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Încercați Brioșe umplute cu pâine de porumb cu șuncă și salvie, Brioșe de umplutură de pâine de porumb cu șuncă și salvie, de la ' Bon App Ampercultit, și Umplutură de salvie și pâine de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt Generos douăsprezece cupe de brioșă antiaderente de 1/3 cană. Împărțiți cuburile de pâine de porumb și cuburile de pâine albă între 2 foi de copt cu margini. Se usucă ușor în cuptor, aproximativ 5 minute. Mișto.
Se transferă într-un castron mare.
Topiți untul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați prazul și țelina; gatiti pana se inmoaie, amestecand des, aproximativ 10 minute.
Adăugați șuncă; se amestecă 1 minut.
Adăugați toate ierburile, 1 linguriță sare grosieră și 1 linguriță piper; se amestecă pentru a se amesteca.
Adăugați amestec de legume în pâine; aruncați.
Adăugați ouă și bulion; aruncați.
Lăsați să stea 5 minute; aruncați din nou. Puneți aproximativ 1/2 cană de umplutură în fiecare ceașcă de brioșă. Apăsați pentru a compacta. Movilă aproximativ 1/2 cană amestecul de umplutură rămas peste umplutură în fiecare ceașcă de brioșă, apăsând pentru a menține forma.
Coaceți brioșele până devin aurii, aproximativ 22 de minute. Se răcește în tigaie 15 minute. Folosind un cuțit mic de plastic, slăbiți brioșele.
Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește, se acoperă și se răcește. Reîncălziți neacoperit în cuptorul cu microunde la intervale de 30 de secunde sau acoperit lejer cu folie în cuptorul de 350 km F, aproximativ 15 minute.