Brioșe P B și J
P B și J Briose este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Această masă de dimineață are 334 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați gemul, sarea, laptele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Toateretete are 20 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Brioșe cu quinoa cu căpșuni-banane (face 12 brioșe; costul total pe brioșă: 0,30 USD), Otis Spunkmeyer brioșe cu semințe de mac de migdale – faceți brioșe delicioase acasă, și Data-Nut Briose-aceste briose dulci cu biți de nuci și datele sunt perfect cald din cuptor.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 grade F. Pulverizați tigaia cu brioșă cu spray antiaderent. Amestecați făina, sarea și praful de copt într-un bol mare.
Adăugați lapte, ouă, 2/3 cană de zahăr, unt de arahide și ulei în castron.
Combinați ingredientele la viteză mică a mixerului electric, doar până la umezire. Nu bate peste.
Umpleți cupele de brioșă pregătite uniform cu jumătate din aluat.
Așezați 2 lingurițe de nivel gem sau conserve în centrul fiecărei brioșe. Împărțiți uniform aluatul rămas între cupele de brioșă.
Se presară cu 1/4 cană de zahăr.
Coaceți timp de 18-20 de minute.
Scoateți din cuptor. Se răcește în tigaie 5 minute.