Brioșe Matcha

Brioșe Matcha
Matcha Muffins este un fără lactate mâncare de dimineață. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 98 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină de tort, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Brioșe Matcha, Brioșe Cu Migdale Matchan, și Matcha Briose De Dimineață Sau Pâine.

Instrucțiuni

1
Cernem împreună făina de tort, praful de copt, matcha și zahărul pudră într-un castron. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Făină De TortFăină De Tort
MatchaMatcha
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un castron separat, bateți laptele de soia până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De SoiaLapte De Soia
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați siropul de arțar și sosul de soia și continuați să bateți și să încorporați aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Adăugați uleiul vegetal dacă laptele dvs. de soia nu este deosebit de "bogat."
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Lapte De SoiaLapte De Soia
5
Resift amestecul de făină. Îndoiți-l în amestecul de lapte de soia în două sau trei loturi, amestecând ușor după fiecare adăugare pentru a combina. Aluatul rezultat trebuie să fie neted, gros și ușor spumos. Căptușiți forme individuale de cupcake independente sau o formă de brioșă cu 6 brioșe (dacă se va potrivi în aburul dvs.), cu căptușeli de hârtie sau folie și turnați într-o cantitate mică de 1/4 cană din aluat. Atingeți în jos pentru a nivela aluatul. Dacă utilizați fasolea neagră, așezați 6 sau 7 fasole deasupra aluatului în fiecare cană (greutatea boabelor le va face să se scufunde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Lapte De SoiaLapte De Soia
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Așezați paharele umplute într-un abur cu fund plat, cu capac, prevăzut cu un capac protejat de pânză. Puneți aburul la foc mare. Odată ce auziți apa fierbând, reglați căldura pentru a menține un flux constant de abur. Aburiți timp de 15 până la 20 de minute sau până când vârfurile brioșelor se sparg și se despart și o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată. Scoateți întotdeauna capacul cu atenție pentru a evita aburul care vă arde mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
7
Transferați brioșele într-un suport pentru a se răci. Păstrați căptușelile de hârtie sau folie la locul lor până când sunt gata de mâncare. Brioșele se vor păstra la temperatura camerei până la 6 ore; pentru a le menține moi și umede, așezați-le într-un recipient închis sau strecurați-le într-o pungă resigilabilă. Pentru a păstra mai mult timp, dați-l la frigider până la 2 zile. Pentru a reîncălzi înainte de servire, așezați brioșele într-un cuptor cu microunde (îndepărtați mai întâi garniturile de folie) și puneți-le la foc mare timp de 10 secunde.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Retipărit cu permisiunea Kansha: sărbătorirea tradițiilor vegane și vegetariene din Japonia de Elizabeth Andoh. Copyright 2010 de Elizabeth Andoh; fotografii copyright 2010 de Leigh Beisch. Publicat de Ten Speed Press, o amprentă a Crown Publishing Group, o divizie a Random House, Inc., New York.Elizabeth Andoh este autoritatea americană în bucătăria japoneză. Ea a făcut din Japonia casa ei din 1967 și își împarte timpul între Tokyo și Osaka, regizând un program culinar numit A Taste of Culture. Cartea ei Washoku a câștigat premiul IACP Jane Grigson 2006 pentru bursă distinsă în scrierea alimentelor și a fost nominalizată la premiul James Beard.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista