Brioșe Matcha
Matcha Muffins este un fără lactate mâncare de dimineață. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 98 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină de tort, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Brioșe Matcha, Brioșe Cu Migdale Matchan, și Matcha Briose De Dimineață Sau Pâine.
Instrucțiuni
Cernem împreună făina de tort, praful de copt, matcha și zahărul pudră într-un castron. Pune deoparte.
Într-un castron separat, bateți laptele de soia până se spumează.
Adăugați siropul de arțar și sosul de soia și continuați să bateți și să încorporați aer.
Adăugați uleiul vegetal dacă laptele dvs. de soia nu este deosebit de "bogat."
Resift amestecul de făină. Îndoiți-l în amestecul de lapte de soia în două sau trei loturi, amestecând ușor după fiecare adăugare pentru a combina. Aluatul rezultat trebuie să fie neted, gros și ușor spumos. Căptușiți forme individuale de cupcake independente sau o formă de brioșă cu 6 brioșe (dacă se va potrivi în aburul dvs.), cu căptușeli de hârtie sau folie și turnați într-o cantitate mică de 1/4 cană din aluat. Atingeți în jos pentru a nivela aluatul. Dacă utilizați fasolea neagră, așezați 6 sau 7 fasole deasupra aluatului în fiecare cană (greutatea boabelor le va face să se scufunde).
Așezați paharele umplute într-un abur cu fund plat, cu capac, prevăzut cu un capac protejat de pânză. Puneți aburul la foc mare. Odată ce auziți apa fierbând, reglați căldura pentru a menține un flux constant de abur. Aburiți timp de 15 până la 20 de minute sau până când vârfurile brioșelor se sparg și se despart și o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată. Scoateți întotdeauna capacul cu atenție pentru a evita aburul care vă arde mâna.
Transferați brioșele într-un suport pentru a se răci. Păstrați căptușelile de hârtie sau folie la locul lor până când sunt gata de mâncare. Brioșele se vor păstra la temperatura camerei până la 6 ore; pentru a le menține moi și umede, așezați-le într-un recipient închis sau strecurați-le într-o pungă resigilabilă. Pentru a păstra mai mult timp, dați-l la frigider până la 2 zile. Pentru a reîncălzi înainte de servire, așezați brioșele într-un cuptor cu microunde (îndepărtați mai întâi garniturile de folie) și puneți-le la foc mare timp de 10 secunde.
Retipărit cu permisiunea Kansha: sărbătorirea tradițiilor vegane și vegetariene din Japonia de Elizabeth Andoh. Copyright 2010 de Elizabeth Andoh; fotografii copyright 2010 de Leigh Beisch. Publicat de Ten Speed Press, o amprentă a Crown Publishing Group, o divizie a Random House, Inc., New York.Elizabeth Andoh este autoritatea americană în bucătăria japoneză. Ea a făcut din Japonia casa ei din 1967 și își împarte timpul între Tokyo și Osaka, regizând un program culinar numit A Taste of Culture. Cartea ei Washoku a câștigat premiul IACP Jane Grigson 2006 pentru bursă distinsă în scrierea alimentelor și a fost nominalizată la premiul James Beard.