Brioșe Jumbo Cu Zmeură De Lămâie

Brioșe Jumbo Cu Zmeură De Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele Jumbo cu zmeură de lămâie. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 399 calorii. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de praf de copt, jumătate și jumătate de smântână, extract de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Jumbo Afine Zmeură Briose, Jumbo Lamaie Cafea Tort Briose, și Briose cu zmeură-lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea. Într-un alt castron, amestecați ouăle, smântâna, uleiul și extractul. Se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc. Îndoiți zmeura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
ZmeurăZmeură
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Umpleți cupele Jumbo briose Unse cu două treimi pline.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
3
Coaceți la 400 de minute timp de 22-25 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigaie la un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Serviți cald.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista