Brioșe Jumbo Cu Banane Și Morcovi

Brioșe Jumbo Cu Banane Și Morcovi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele Jumbo cu banane și morcovi. Această rețetă servește 9. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 172 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați banane, zahăr, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Brioșe Cu Banane Jumbo Caramel, Brioșe Jumbo Cu Nucă De Banane, și brioșe jumbo cu ciocolată și banane.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente. Într-un alt castron, bateți gălbenușurile de ou până când sunt deschise și de culoarea lămâii. Bateți în miere și coaja de portocală. Se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc. Îndoiți bananele, morcovii și sosul de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Aromă De Arțar După GustAromă De Arțar După Gust
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Într-un castron mic, bateți albușurile cu viteză mare până se formează vârfuri rigide; pliați în aluat o treime la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Umpleți cupe de brioșe unse sau căptușite cu hârtie cu două treimi.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
4
Se coace la 350 de minute pentru 25-30 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții9
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista