Brioșe Englezești
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați brioșele englezești. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 144 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr, făină, apă caldă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 27 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, care nu este atât de super. Încercați Brioșe Englezești, Brioșe Englezești, și Brioșe Englezești pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron combinați laptele praf, 1 lingură de zahăr, 1/2 linguriță de sare, scurtare și apă fierbinte, amestecați până când zahărul și sarea se dizolvă.
Lasă să se răcească. Într-un castron separat combinați drojdia și 1/8 linguriță de zahăr în 1/3 cană de apă caldă și odihniți până când drojdia s-a dizolvat.
Adăugați acest lucru la amestecul de lapte uscat.
Adăugați făina cernută și bateți bine cu lingura de lemn. Acoperiți vasul și lăsați-l să se odihnească într-un loc cald timp de 30 de minute.
Preîncălziți grătarul la 300 de grade F.
Adăugați restul de 1/2 linguriță de sare în amestec și bateți bine.
Așezați inele metalice pe tavă și acoperiți ușor cu spray de legume. Folosind lingura de înghețată # 20, așezați 2 linguri în fiecare inel și acoperiți cu un capac de oală sau o foaie de prăjituri și gătiți timp de 5 până la 6 minute.
Scoateți capacul și rotiți inelele folosind clești. Acoperiți cu capacul și gătiți încă 5 până la 6 minute sau până se rumenesc.
Așezați pe un suport de răcire, îndepărtați inelele și răciți. Împărțiți cu furculiță și serviți.