Brioșe din grâu integral
Brioșele din grâu integral ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 250 de calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, zahăr brun ferm, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați Post Shredded grâu banane-stafide briose de grâu, Brioșe De Grâu Integral Cu Afine, și Briose De Grâu Cu Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare cu un mixer, bateți untul și zahărul până se amestecă foarte bine și nu rămân bulgări.
Adăugați lapte, iaurt, ou și vanilie; bate doar până se omogenizează.
Adăugați făină, sifon și nuci pecan; se amestecă până când amestecul este umezit uniform.
Puneți aluatul în mod egal în 12 căni de brioșe cu unt sau căptușite cu hârtie (2 1/2 până la 2 3/4 in. wide).
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 425 până când brioșele încep să tragă de pe părțile laterale ale tigaiei și izvorăsc înapoi în centru când sunt apăsate ușor, aproximativ 15 minute.
Se răcește brioșele în tigaie aproximativ 5 minute, apoi se inversează pe un suport și se întoarce cu partea rotunjită în sus.
Se servește fierbinte, cald sau rece. Dacă faceți până la 1 zi înainte, înfășurați brioșele reci etanșe și păstrați-le la temperatura camerei; congelați pentru a păstra mai mult timp. Pentru a reîncălzi, sigilați în folie și coaceți într-un cuptor obișnuit de 350 sau cu convecție aproximativ 10 minute.