Brioșe de tărâțe cu cafea
Briose cu tărâțe cu cafea necesită aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 15 cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 120 de calorii , 3 g de proteine și 3 g de grăsime fiecare. Funcționează bine ca un mic dejun ieftin. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați cereale de tărâțe, bicarbonat de sodiu, cafea și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de 48% , acest fel de mâncare este destul de bun. Brioșele umede cu tărâțe de speltă , brioșele umede cu tărâțe vegane și brioșele cu cafea espresso sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați ouăle, zahărul alb și untul până se omogenizează. Se amestecă zara și cafeaua. Amestecul va arăta închegat.
Combinați făina și bicarbonatul de sodiu; se amestecă în amestecul de cafea. Amestecați cerealele de tărâțe. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 20 de minute sau până la o săptămână.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o tavă de brioșe sau tapetați cu folii de hârtie pentru brioșe. Umpleți fiecare cană cu 1/4 cană de aluat.
Coaceți timp de 18 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când partea superioară se ridică înapoi când este ușor atins. Se răcește în tigaie înainte de a le scoate.