Brioșe De Pâine Cu Lingură
Muffins Spoon-pâine este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 12 și costă 22 de cenți pe porție. O porție conține 131 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, făină de porumb foarte fină, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pâine Lingură, Pâine Lingură, și Pâine Lingură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc. Cupe de briose cu unt.
Bateți împreună făina de porumb, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron.
Bateți zeama în ouă, apoi adăugați la amestecul de făină de porumb și bateți energic până se omogenizează.
Împărțiți aluatul între cupele de briose și coaceți până când marginile încep să se îndepărteze de părți și o culegere de lemn introdusă în centrul unei brioșe iese curată, 20 până la 25 de minute. Întoarceți-vă pe un raft și serviți cald.