Brioșe De Porumb În Miniatură
Brioșele de porumb în miniatură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de pâine. Această rețetă face 48 de porții cu 44 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de iaurt, ouă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Brioșe De Porumb În Miniatură, Briose Miniaturale Portocalii, și Brioșe Portocalii În Miniatură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.aburiți două mini Tigăi pentru brioșe (12 căni fiecare) cu spray de gătit antiaderent. Se topește untul într-o cratiță mică peste mediucăldură scăzută.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, timp de 3 minute (nu lăsați să se rumenească).
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 2 minute mai mult, amestecând des. Se lasă deoparte să se răcească.
Bateți împreună făina, făina de porumb, zahărul, praful de copt, sarea, bicarbonatul de sodiu și ardeiul cayenne. Într-un castron separat, amestecați iaurtul, laptele și ouăle. Se amestecă amestecul de ceapă și brânza. Faceți o fântână în amestecul de făină și adăugați amestecul de lapte, amestecând până când se combină (nu amestecați prea mult).
Lingura 1 Lingura. de aluat în fiecare ceașcă brioșă.
Coaceți 10 până la 12 minute, până când o scobitoare înmuiată în centrul unei brioșe iese curată.
Așezați tigăile pe o grătar pentru a se răci timp de 5 minute.
Scoateți brioșele la raft pentru a se răci ușor.