Brioșe De Ovăz Curmale

Brioșe De Ovăz Curmale
Data briose de ovăz este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 167 calorii. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de mere, lapte, ovăz laminat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Brioșe cu nuci de curmale - aceste brioșe dulci cu bucăți de nuci și curmale sunt perfecte calde din cuptor, Brioșe De Curmale, și Brioșe de ovăz cu curmale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie pentru brioșe sau tapetați cu căptușeli pentru brioșe de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, cernem împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Se amestecă ovăzul, laptele, zahărul, albușurile, untul, sosul de mere și curmalele; se amestecă doar pentru a combina. Puneți aluatul în cupe de briose pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Sos De MereSos De Mere
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
UntUnt
DateDate
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
OvăzOvăz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
BolBol
3
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă într-o brioșă iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista