Brioșe De Ovăz Cu Scorțișoară De Căpșuni
Căpșuni scorțișoară fulgi de ovăz Briose ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 154 calorii. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 32 de cenți pe porție. 71 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de zahăr, sare, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 49%. Rețete similare includ Brioșe De Ovăz Cu Scorțișoară De Mere, Brioșe Cu Fulgi De Ovăz Cu Căpșuni, și Brioșe Cu Fulgi De Ovăz Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți 12 căni de brioșă.
Într-un castron mare, amestecați făina, ovăzul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea. Într-un castron separat, amestecați împreună oul, laptele, uleiul de măsline și zahărul.
Se amestecă în căpșuni. Se amestecă amestecul de căpșuni în amestecul de ovăz doar până se umezește uniform. Lingurați în cupe de brioșă pregătite.
Coaceți 18 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până când un cuțit introdus în centrul unei brioșe iese curat.