Brioșe de morcovi pufoase cu glazură de brânză cremă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele de morcovi pufoase cu glazură de brânză cremă. O porție conține 350 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de extract de vanillan, bicarbonat de sodiu, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort clasic de morcovi cu glazură pufoasă de brânză cremă, Brioșe de tort de morcovi fără gluten cu glazură de brânză cremă de arțar, și Bare de dovleac cu glazură pufoasă de brânză cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți fundul doar a 12 căni de brioșă sau aliniați cu căni de copt. Cerneti impreuna faina, scortisoara, bicarbonatul de sodiu, praful de copt si sarea; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
2
Bateți ouăle și zahărul până se spumează și se luminează la culoare. Se amestecă uleiul, extractul de vanilie și morcovul ras; pliați în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Morcov
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Ulei De Gătit
3
Se toarnă aluatul în conservele de briose pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Brioșe
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când scobitoarea introdusă în centru iese curată, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
5
Scoateți să se răcească pe rafturile de sârmă.
6
Între timp, pregătiți glazura bătând împreună crema de brânză, untul, vanilia și zahărul cofetarilor până la pufos. Înghețați brioșele răcite și răciți până când sunt gata de servit.