Brioșe De Mic Dejun Francez

Brioșele de mic dejun francez ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 131 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 848 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Brioșe De Mic Dejun Francez, Brioșe De Mic Dejun Francez Cu Condimente Caramel, și Micul Dejun Francez Pufăie Aka Brioșe Care Au Gust De Gogoși Cu Zahăr De Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți cupele de brioșă sau tapetați cu căptușeli de brioșă din hârtie.
Într-un bol mediu de amestecare, amestecați împreună făina, 1/2 cană zahăr, praful de copt, nucșoara și sarea. Faceți o fântână în centrul amestecului. Se amestecă împreună oul, laptele și 1/3 cană de unt topit.
Adăugați amestecul de ouă în amestecul de făină; se amestecă până se umezește (aluatul poate fi cocoloaș). Puneți aluatul în cupe de briose pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute. Între timp, combinați 1/4 cană de zahăr, scorțișoară când brioșele au terminat de copt, înmuiați blaturi de brioșe în untul topit și apoi în amestecul de zahăr de scorțișoară.