Brioșe de Mango cu banane cu glazură de var
Brioșele de Mango cu banane cu glazură de var ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 1 și costă 4,52 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 2901 calorii, 49G de proteine, și 109G de grăsime pe porție. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ouă, banane și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Încercați Brioșe cu nucă de cocos cu banane cu glazură de var, Pâine cu banane cu nucă de cocos mini brioșe cu glazură de var, și Kebaburi de porc-Mango cu glazură de lime Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Căptușiți căni de briose cu căptușeli de hârtie.
Amestecați mango, banane, zahăr brun și suc de 1/2 lime într-un blender până se omogenizează.
Bateți făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, scorțișoara, nucșoara și ienibaharul împreună într-un castron.
Se amestecă untul, ouăle și amestecul de mango-banane în amestecul de făină până se combină.
Se toarnă aluatul în cupele de briose pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată, 25 până la 30 de minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.
Bateți zahărul cofetarilor, apa și 1 linguriță de suc de lămâie împreună până când glazura este netedă și groasă; lingură pe brioșe răcite.