Brioșe De Dovleac
Brioșe de dovleac ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție conține 395 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piure de dovleac, ouă, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați brioșe de dovleac fără ouă , cum se fac brioșe de dovleac, Brioșe de dovleac cu ciocolată cu glazură condimentată cu dovleac, și Brioșe De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. tapetați o formă de brioșă cu hârtii de brioșă și puneți-o deoparte. În vasul unui mixer de stand, cremă împreună untul și zaharurile până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouăle pe rând, răzuind vasul și bătând bine între adaosuri. Cerneti toate ingredientele uscate impreuna.
Adăugați-le în aluat în trei adăugiri, alternând cu Zara și amestecând la viteză mică până când sunt încorporate.
Scoateți vasul din mixer, răzuiți părțile laterale, adăugați stafidele și terminați de amestecat manual.
Porționați aluatul uniform în cupele de briose, astfel încât acestea să fie puțin mai mult de două treimi din drum.
Presărați blaturile cu un amestec de pepitas și zahăr turbinado.
Coaceți aproximativ 20 de minute, rotind la jumătatea drumului, până când blaturile se rumenesc și un tester introdus în centrul brioșelor iese curat.
Răciți brioșele în tigaie timp de 10 minute, apoi întoarceți-le pe un suport și lăsați-le să se răcească complet.
Serviți sau păstrați într-un recipient etanș până la două zile.